Van der Velden Keukens, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen.

Als trotse partner van BouwPartner Pieper Bouwmaterialen en Oudendorp Totaal Afbouw zijn we in staat om uw complete afbouw te verzorgen, zelfs voor nieuwbouwprojecten! Bij Van der Velden Keukens streven we naar perfectie in elk detail en samen met onze partners zorgen we ervoor dat uw keukenprojecten worden uitgevoerd met de hoogste normen in vakmanschap en service. Blader door onze collectie en ontdek hoe we samen uw droomkeuken kunnen realiseren.

BouwPartner Pieper Bouwmaterialen

Als toonaangevende bouwpartner voor Van der Velden Keukens, voorziet BouwPartner Pieper Bouwmaterialen ons van hoogwaardige bouwmaterialen en professioneel advies. Hun toewijding aan kwaliteit en service maakt hen een waardevolle partner in ons streven naar uitmuntendheid.

Website: BouwPartner Pieper Bouwmaterialen

BouwPartner Pieper Bouwmaterialen

Oudendorp Totaal Afbouw

Als trotse partner van Van der Velden Keukens is Oudendorp Totaal Afbouw een allround bouwbedrijf in de regio Ermelo met alle disciplines onder één dak. Wij realiseren vakkundige verbouwingen en renovaties, van klein tot groot, en binnen het beschikbare budget van onze klanten. Met één aanspreekpunt bieden wij een complete planning in eigen beheer, verzorgen wij bouwaanvragen bij de desbetreffende gemeente, en bieden wij begeleiding en advies vóór, tijdens en na de verbouwing. Bovendien zijn wij het adres waar klanten hun ideale badkamer en hoogwaardige collectie wand- en vloertegels kunnen vinden. Klanten kunnen ook onze showrooms bezoeken voor inspiratie en materialen.

Website: Oudendorp Totaal Afbouw

Oudendorp Afbouw