Bij Van der Velden Keukens bieden we nu ook de mogelijkheid om keukens te leveren op de ABC-eilanden, namelijk Aruba, Bonaire en Curaçao, via onze partner Den Boer Export. We hebben gemerkt dat er veel vraag is naar onze hoogwaardige keukens op deze prachtige eilanden, en we zijn verheugd om deze service aan te bieden aan onze klanten.

Klanten op Aruba, Bonaire en Curaçao kunnen eenvoudig hun keukenaanvragen naar ons mailen. Onze experts staan klaar om hen te helpen bij het kiezen van de perfecte keuken die voldoet aan hun behoeften en voorkeuren.

Natuurlijk zijn klanten ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken, waar ze een breed scala aan keuzes kunnen bekijken en inspiratie kunnen opdoen voor hun droomkeuken.

Zodra de keuken is gekozen, wordt deze zorgvuldig geladen in Harderwijk, waar Den Boer Export verantwoordelijk is voor alle logistieke aspecten, inclusief de benodigde documenten.

Of het nu gaat om een individuele keukenlevering of om grootschalige nieuwbouwprojecten, bij Van der Velden Keukens en Den Boer Export staan we klaar om hoogwaardige keukens te leveren naar Aruba, Bonaire en Curaçao.