Bosch Accent Line keukenapparatuur

In 1886 stichtte Robert Bosch de "Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek" in Stuttgart. Dit was het begin van het bedrijf dat nu wereldwijd actief is. Al van bij aanvang werd het gekenmerkt door innovatiekracht en sociale betrokkenheid.

Smaakvolle extra’s, de accent line inbouwapparaten.

Van der Velden Keukens verkoopt de accent line inbouwapparatuur van Bosch want de accent line maakt koken nog leuker en gemakkelijker. De Bosch accent line inbouwapparaten zijn daarom standaard uitgerust met bijzondere extra's.

Bosch accent line inbouwapparatuur hebben de hoogste kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

Voordat je een Bosch accent line aanschaft is het interessant om je goed voor te bereiden, want keukenapparaten waar je dagelijks meewerkt, is het des te belangrijk dat je er prettig bij voelt en makkelijk mee kunt werken.

Bij Bosch kun je vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van een merk met een lange traditie. Bosch accent line wil koken leuker voor je maken en natuurlijk gemakkelijker. Onze accent line inbouwapparaten zijn daarom standaard uitgerust met bijzondere extra’s waarmee je de beste resultaten bereikt.

Wat mag in jouw keuken niet ontbreken? Een stoomoven om snel, gezond en zonder vet te koken, een inductie- of keramische kookplaat, of een ingebouwde koffiemachine? Bosch accent line helpt je om het complete plaatje samen te stellen. Je kunt het zo uitgebreid maken als je wil.

Neem gerust een kijkje bij Bosch accent line keukenapparatuur, ga naar onze downloadpagina en download de brochure.