Miele inbouw keukenapparatuur

Immer Besser, de belofte van Miele

Sinds de oprichting in 1899 belooft Miele al om “Immer Besser” te worden. Miele doet er alles aan om “Immer Besser” te zijn dan anderen door zich continu te verbeteren. Miele wil dat haar klanten een juiste keuze heeft gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.

Voordat alle keukenapparaten van Miele op de markt worden gebracht, moeten ze de strengste testen hebben doorstaan. De vele goede resultaten bij de bij het Duitse Stiftung Warentest is een feit en dat je het beste voor Miele kunt kiezen.

Het Miele keuken design staat voor innovatie, waarde en tijdloze elegantie. Miele wil geeft vorm geven aan de relatie tussen mensen en het product.
Miele keukenapparatuur voldoet aan verwachtingen, is makkelijk te bedienen. Door de vele onderscheidingen voor uitstekend productdesign toont aan dat Miele hierin is geslaagd.

Miele en duurzaamheid, om precies te zijn, efficiënt zijn met energie en duurzame hulpbronnen voor Miele keukenapparatuur en in de productie hiervan.
Miele is winnaar van de Duitse duurzaamheidsprijs, lid van het VN-initiatief Global Compact en ondertekenaar van het “Charta der Vielfalt”.

Neem gerust een kijkje bij Miele keukenapparatuur, ga naar onze downloadpagina en download de brochure.