Neff inbouw keukenapparatuur Van der Velden Keukens

De hedendaagse Neff keukenapparatuur is het perfecte resultaat door 140 jaar ontwikkeling. Neff heeft een lange trotse geschiedenis. Vanaf het begin heeft Neff vernieuwd en geperfectioneerd.

In 1877, in een klein stadje in Baden-W├╝rttemberg in Duitsland, kwam er rook uit een klein houten huisje. Carl Neff en 6 partners waren er aan het werk om de eerste Neff werkplaats op te richten. Ze hadden geen idee dat ze vanuit dit kleine huisje op een dag heel Europa zouden bereiken. Sindsdien is er veel veranderd toen Carl Neff in 1877 zijn eerste fornuis maakte.

In de loop der jaren is de keuken uitgegroeid tot het middelpunt van het huis. Vaak met een Neff-oven als het middenpunt. Neff keukenapparatuur inspireert jouw creatie in de keuken.

Inspiratie is het basisprincipe achter alles dat Neff doet. Neff innovatieve keukenapparatuur helpt jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten. Het maakt niet uit of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, Neff apparatuur voorziet in ieder gerecht.

Neem gerust een kijkje bij Neff keukenapparatuur, ga naar onze downloadpagina en download de brochure.