Rotpunkt keukens Van der Velden Keukens

Stap binnen bij Van der Velden Keukens in Ermelo, uw specialist en partner voor Rotpunkt op de Noordwest Veluwe. We brengen vernieuwing en kwaliteit naar uw keukenervaring.

Rotpunkt, met meer dan 75 jaar aan ervaring, is niet zomaar een keukenmerk, het is een symbool van kwaliteit "Made in Germany" en geproduceerd met trots in Ostwestfalen. Met 250 toegewijde medewerkers heeft Rotpunkt internationaal naam gemaakt door te staan voor hoogwaardige keukens, betrouwbaarheid en klantbetrokkenheid.

Als familiebedrijf, geleid door Horst Rabe als technisch manager en Heinz-Jürgen Meyer als commercieel vertegenwoordiger, vertegenwoordigen zij de derde generatie toewijding aan excellentie. Rotpunkt begon in 1930 als Rabe & Meyer, oorspronkelijk gericht op de productie van sigarenkisten, houten speelgoed en naaidozen. In de jaren 40 begon de evolutie naar keukenproductie, wat het begin was van een succesvolle toekomst.

Bij ons vindt u niet alleen keukens, maar een fusie van moderne technologie en bewezen ervaring. Dit resulteert in keukens van topkwaliteit, die niet alleen uitblinken in design en functionaliteit, maar ook duurzaam zijn en voldoen aan uw wensen.

Ontdek de innovatieve wereld van Rotpunkt keukens in onze downloadsectie. Laat u inspireren door diverse brochures en maak kennis met een nieuwe dimensie van keukenontwerp.
Van der Velden Keukens in Ermelo nodigt u uit om te ontdekken, ervaren en vernieuwen. Uw droomkeuken wacht op u!

Rotpunkt keukengalerij