Leuk dat u onze nieuwe website bezoekt maar daardoor bent u ook terecht gekomen op een pagina dat niet meer bestaat of verplaatst is. Dit komt helaas doordat de zoekmachines zoals Google (etc.) nog heel veel verouderde verwijzingen hebben van onze oude website. Zoekt u een brochure van bijv. Rotpunkt? Deze kunt u nu vinden onder de menu link downloads.

Doordat wij onze website up-to-date houden gebeurd het wel eens dat de pagina die u zoekt verplaatst (of veranderd) is daarom komt u op deze pagina terecht. Hierdoor veranderd ook de url/link die Google en andere zoekmachines tonen in hun zoekresultaten, deze verwijzen nog door naar de oude verplaatste pagina. Als u een pagina van onze site in uw favorieten (bookmark) heeft gezet dan moet u die ook wijzigen in de nieuwe url/link zodat u daarna weer volop kunt genieten van alle Quooker kokendwaterkranen.

Een andere oorzaak waarom u steeds op deze pagina terecht komt
Als u niet via de zoekmachines (o.a. Google) of favorieten (bookmark) toch steeds op deze pagina terecht komt terwijl u de pagina heeft vernieuwd of heeft herladen dan moet u uw cache legen van uw browser deze heeft namelijk de oude url/link van de pagina opgeslagen op uw PC of Mac!

Waarom moet ik soms mijn cache legen?
Het komt voor dat u nog een oude versie van een pagina op een website ziet terwijl deze pagina al wel is verandert zoals bij ons het geval is. Het herladen (refresh) van de pagina lukt niet. De browser haalt dan de pagina uit de cache op de PC of Mac en toont dus de oude versie. Door alle cache bestanden te wissen zal de website de laatste versie van de server ophalen zodat u weer de actuele informatie te zien krijgt op uw computer.

Wat is cache?
Cache is een opslagplaats waarin veelgebruikte data tijdelijk wordt opgeslagen om er zo sneller toegang tot mogelijk te maken. Op uw computer worden hier de tijdelijke internet bestanden mee bedoeld.

Snelle manier cache legen
In veel browsers werken de toetsen CTRL+SHIFT+DEL, u dient deze toetsen tegelijk in te drukken, dan komt u direct in het menu om uw cache (geschiedenis) te legen.

404 afbeelding

Catalogus Rotpunkt Keukens 2023 fronten, grepen en werkbladen

catalogus Rotpunkt keukens fronten grepen werkbladen homepagina

SEIZOENSACTIE: 20% korting op alle Quookers, Cube, reservoirs en accessoires