Onze ruime keuken collectie omvat modellen in vele stijlen van super modern tot klassiek en vele varianten daartussen. Kunststof, massief hout, gelakt of hand gemaakt, het materiaal en de stijl waar u uw keuken in wenst, kunnen wij leveren. Door de juiste combinatie van materialen te maken kunnen wij voor ieder budget een keuken naar wens maken. 

Atag

Het merk ATAG staat voor kwaliteit, let op de kooktechnieken en het design. Door de vormgeving van ATAG inbouwapparatuur herkenbaar en is de liefde voor het product duidelijk zichtbaar. In alles weerspiegelt ATAG keuken inbouwapparatuur uw goede smaak. ATAG is een topmerk wat u terug vindt in alle producten en diensten. Ontdek de nieuwste kooktechnieken, die bij ATAG vaak ook bewijsbaar beter zijn uitgevoerd en verdiep u ook eens in de MAGNA designlijn van ATAG.

Etna

Als u ervaring zoekt bent u bij ETNA aan het juiste adres want het oer-Hollandse merk ETNA heeft al 150 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter gebleven ETNA heeft maar één doel voor ogen namelijk betaalbare kwaliteit voor iedereen. ETNA maakt gebruik van de nieuwste technieken in haar keukenapparaten en voldoet aan de strengste eisen waardoor het merk thuis is op alle markten. U vindt bij ETNA vernieuwing en betaalbare design. Vooral wordt er gekeken naar gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Het merk ETNA staat bekend om haar kwaliteit dat betaalbaar blijft!

Falcon

De fornuizen van Falcon zijn allemaal in Engeland geproduceerd, daardoor heeft het een typische karakteristieke Engelse uitstraling. Elke Falcon fornuis is een serieuze blikvanger voor uw keuken. Falcon heeft inductie en gasfornuizen met één of meerdere ovens van hoogwaardige kwaliteit. De Falcon fornuizen worden al sinds 1830 gemaakt in het Britse Royal Leamington Spa. In onze showroom hebben wij diverse modellen van Falcon fornuizen staan. U kunt ze dus gerust bij ons bezichtigen.

Liebherr

Al 60 jaar gebruikt Liebherr hun expertise om te zorgen dat hun producten aan de allerhoogste maatstaven voldoen. Liebherr heeft een breed assortiment van aantrekkelijke inbouwdiepvrieskasten en inbouwkoelkasten die zich onderscheiden door hun intuïtieve bedieningsgemak, lage energieverbruik, tijdloze design en veelvoud aan praktische functies die de versheid en kwaliteit van levensmiddelen garanderen.

Miele keukenapparatuur

Immer Besser, de belofte van Miele

Sinds de oprichting in 1899 belooft Miele al om “Immer Besser” te worden. Miele doet er alles aan om “Immer Besser” te zijn dan anderen door zich continu te verbeteren. Miele wil dat haar klanten een juiste keuze heeft gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.

Voordat alle keukenapparaten van Miele op de markt worden gebracht, moeten ze de strengste testen hebben doorstaan. De vele goede resultaten bij de bij het Duitse Stiftung Warentest is een feit en dat je het beste voor Miele kunt kiezen.

Novy

Novy voor al uw ventilatieoplossingen voor uw keuken. Novy streeft naar het hoogste kwaliteisniveau. Of het nu gaat om design, gebruiksgemak, duurzaamheid of stilte: elk element wordt tot in detail uitgevoerd.
Novy maakt gebruik van nieuwe technologieen die er toe bijdragen uw keuken tot een leefruimte om te bouwen waar het gezellig en aangenaam vertoeven is, zonder storende elementen.

Pelgrim

Hollandser kan het niet, 90 jaar lang is Pelgrim al een Nederlands merk. De Hollandse degelijke kwaliteit wordt bij pelgrim met eigentijdse en een trendy vormgeving.

Pelgrim heeft een zeer compleet en uitgebreide collectie keuken inbouwapparatuur. De goede kwaliteit vind u terug in de duurzaamheld van de apparaten die ook nog eens vervaardigd zijn in diverse stijlen.

Bij Pelgrim kunt u altijd slagen voor elke keukenstijl en kookwens. Pelgrim maakt het koken voor u makkelijker en maakt koken een stuk aangenamer.

Quooker kokendwaterkraan

Van der Velden keukens is één van de TOP dealers van Quooker de kokendwaterkraan. Het familiebedrijf Quooker heeft de allereerste kokendwaterkraan ter wereld ontwikkeld en is inmiddels onmisbaar in in elke keuken.
Als u een Quooker voor een scherpe prijs wilt aanschaffen kunt u bij ons online uw Quooker samenstellen en bestellen. Op onze Quooker actie website kunt u een Quooker met accessoires aanschaffen met hoge kortingen. Ook lopen er diverse acties op verschillende Quooker kranen en accessoires.

Rotpunkt keukens

Van der Velden Keukens in Ermelo, is uw specialist en partner voor Rotpunkt op de Noord West Veluwe.

Made in Germany, beter nog: Made in Ostwestfalen, is al meer dan 75 jaar een wereldwijd erkend kwaliteitskenmerk voor de Rotpunkt keukens. Zo heeft Rotpunkt zowel nationaal als internationaal naam gemaakt, en staan ze met 250 gekwalificeerde medewerkers voor een hoogwaardig product, betrouwbaarheid en betrokkenheid bij hun klanten.

Siemens inbouwapparatuur

Ontdek de Siemens StudioLine inbouwapparatuur met een indrukwekkend design en bijzondere innovaties, vele voordelen en accessoires.

SIEMENS StudioLine, toch voordelig? Bel ons: 0341-784510 en informeer naar de laagste prijs voor uw sudioLine inbouw apparatuur.

Smeg

Italianen zijn echte top designers en Smeg is een Italiaans familiebedrijf dus stroomt er al meer dan 60 jaar puur Italiaanse bloed door elk Smeg design. Door de elegante en smaakvolle ontwerpen past Smeg perfect in elke keuken.
Van der Velden Keukens is dealer van alle Smeg inbouwkeukenapparatuur waaronder ook de kookplaten vallen.

SEIZOENSACTIE: Quooker CUBE kortingsactie + CO₂ cilinder actie

actie 20 procent korting quooker CUBE en CO2 cilinder 4 stuks cadeau