Rotpunkt keukens

Van der Velden Keukens in Ermelo, is uw specialist en partner voor Rotpunkt op de Noord West Veluwe.

Made in Germany, beter nog: Made in Ostwestfalen, is al meer dan 75 jaar een wereldwijd erkend kwaliteitskenmerk voor de Rotpunkt keukens. Zo heeft Rotpunkt zowel nationaal als internationaal naam gemaakt, en staan ze met 250 gekwalificeerde medewerkers voor een hoogwaardig product, betrouwbaarheid en betrokkenheid bij hun klanten.

Het familiebedrijf Rotpunkt, Rabe & Meyer küchen GmbH & Co. KG produceert heden te dagen in de hoofdvestiging in Bünde en in de filialen in Lohne en Getmold met de modernste technieken, moderne en kwalitatief hoogwaardige keukens.

Aan de top van de onderneming staan Horst Rabe als technische manager en Heinz-Jürgen Meyer die de commerciële kant vertegenwoordigd. Beide zijn al de derde generatie die de leiding geeft in de onderneming.

Onder de naam Rabe & Meyer werd het bedrijf opgericht in 1930 door Heinrich Rabe en Willem Meyer. In die tijd werden sigarenkisten, houten speelgoed en naaidozen geproduceerd. In de 2de helfd van de jaren 40 werd de productie van keukens gestart. Het begin van een succesvolle toekomst.
Kwaliteit

Moderne techniek in combinatie met ervaring, kenmerken de voortgang in onze planning en productie. Zo ontstaan keukens van hoge kwaliteit niet enkel in hun design en functionaliteit maar evenzo in duurzaamheid. Keukens die aansluiten bij uw wensen.

Neem gerust een kijkje bij de downloads van Rotpunkt keukens, hier vindt u diverse catalogi die u kunt downloaden: downloadpagina.

Klik op de pijl om naar de Rotpunkt keukens foto gallery te gaan.

Catalogus Rotpunkt Keukens 2023 fronten, grepen en werkbladen

catalogus Rotpunkt keukens fronten grepen werkbladen homepagina

Rotpunkt Keukens Gallery